Upoznajte Travel Master i kontaktirajte nas

Kontakt podaci

Balkanska 27, Beograd (centar)
Dan Radno vreme
Pon-Pet 10-18h
Subota 10-15h
Nedelja Ne radimo

Kontaktirajte nas

  Travel Master individualna putovanja Travel Master, turistička agencija, specijalizovana za individualna putovanja. Tu smo da Vaše želje pretvorimo u avanture koje se pamte i prepričavaju.
  APR Registrovana turistička agencija
  Licenca Organizator turističkog putovanja
  OTP 109/2021, kategorija A
  200.000€+ Garancije putovanja

  O nama

  Travel Master specijalisti sa decenijskim iskustvom u organizovanju individualnih putovanja su na raspolaganju da Vaše želje pretvore u avanture koje pamtite i prepričavate.

  Travel Master je nastao 2022. godine iz potrebe putnika za individualnim pristupom u organizovanju putovanja. Posluje kao brend u okviru najveće turističke grupacije na Balkanu koja postoji od 2009. godine. Zajedno sa turističkim agencijama iz Srbije, Bugarske, Crne Gore, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, čini FG Travel Group. Najpoznatiji brend grupacije je Balkan Fun Travel, sa preko 20.000 putnika godišnje.

  Vaša putovanja realizujemo u skladu sa najvišim turističkim standardima, prema važećim Zakonima i propisima. Poslujemo pod licencom organizator turističkih putovanja kategorije A, izdatoj od strane Agencije za privredne registre Republike Srbije, a sve prema Pravilniku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije. Ugovori o putovanju se izdaju uz odgovarajuće garancije putovanja, prema Polisi osiguranja na 200.000 EUR.

  Profesionalna organizacija putovanja, dostupnost Travel Master specijalista, pažnja koju posvećujemo detaljima, ušteda vremena – sve ovo su sinonimi za Travel Master uslugu.
  Vi birate, Travel Master realizuje.

  Dokumenta

  Rectangle 18.png
  Kontakt
  Travel Master Mapa Img (1)
  Kontaktirajte nas

  Pon-pet: 10-18h;
  Sub: 10-15h;

  Balkanska 27, Beograd (centar)

  Ili zakažite video sastanak sa našim agentom